Servicebeurten

Servicebeurten voor uw fiets
Professionele werkplaats
Of u nu een nieuwe of een tweedehands fiets koopt, elke fiets krijgt van ons dezelfde aandacht en service. Wij zijn erin getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets te signaleren. Op deze manier worden dure reparaties in de toekomst voorkomen. De vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurten worden in moderne werkplaats uitgevoerd. Deze voldoen aan alle strenge milieu-eisen.
Laat uw fiets regelmatig onderhouden
Wij adviseren u om uw fiets regelmatig te laten checken. In de winter heeft de fiets flink te leiden onder het strooizout. In het voorjaar adviseren we om uw fiets nog een keer extra te laten checken zodat u veilig op pad kunt. Zo blijf u langer en comfortabel fietsen. Tevens is het van belang de fiets goed te onderhouden in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant.
Mobiliteitsgarantie
Bij Profile Vietsch staat er een leenfiets voor je klaar. Zo blijf u altijd mobiel.
Wat doen we?
Benieuwd naar de punten die wij doorlopen bij uw servicebeurt? Bekijk dan het lijstje hieronder:
Rijklaar maken
Na een deskundig advies bij de aankoop wordt de fiets van uw keuze bij aflevering perfect afgesteld op uw maat. De werking van de remmen, versnelling en verlichting wordt gecontroleerd. Alle bouten en moeren worden nagelopen om lostrillen te voorkomen. De kettingspanning wordt gecontroleerd evenals de bandenspanning.
 1e servicebeurt/ afstelbeurt*
2e servicebeurt/ nastelbeurt*
3e servicebeurt/ inspectie-onderhoudsbeurt*

4e servicebeurt/ inspectie-onderhoudsbeurt*
 
*) exclusief eventuele kosten voor nieuwe onderdelen en montage hiervan.
Service voor kinderfietsen
Een kinderfiets moet steeds op de groei aangepast worden, zodat uw kind lekker veilig blijft fietsen. U ontvangt periodiek een uitnodiging om het stuur en het zadel in hoogte te laten verstellen.